Голямо разнообразие от безплатни магистратури в Дания

Олборг е един от най-красивите градове в Дания и четвърти по големина. Основан в далечната 1040г. , града се нарежда сред най-старите викингски селища и привлича младите с богатия си културен живот, история, красива природа и интересна архитектура.

Макар и сравнително малък, градът е пълен с живот и е предпочитана дестинация за студенти от цял свят както заради спокойната и сигурна среда на живот, която предлага, така и заради качеството на образованието в Aalborg University, в който ежегодно се обучават близо 14 хиляди студента.

Създаден през 1974 г., университета предлага огромен избор от специалности, които водят до бакалавърска, магистърска или докторска степен.

Обучението е безплатно за студенти от страни-членки на ЕС.

Изисквания за прием:

– диплома за завършено средно образование или съответно диплома за завършена бакалавърска степен според изискванията на съответна програма (легализиран превод на английски език)
– резултат от IELTS 6.5-7.0 (оригинален сертификат или заверено копие)
– препоръки (академична и/или професионална)

За повече информация относно университети в Дания, специалности, сроковете за кандидатстване и пр., моля посетете новия специализиран сайт за висше образование в чужбина- http://www.universities4you.com , който консултантите от Едланта разработиха специално за Вас.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s