34 стипендии за обучение в областта на дизайна, модата, визуалните изкуства и комуникациите!

Instituto Europeo di Design (IED), едно от водещите висши учебни заведения в областта на дизайна, модата, визуалните изкуства и комуникациите, с филиали в Италия и Испания, обявява конкурс за 34 стипендии за международни студенти за своите тригодишни програми на обучение в кампусите на учебното заведение в Рим, Милано, Торино, Барселона и Мадрид.

Темата на тазгодишния конкурс е „My Cult” или всичко онова, което се е превърнало в идол, мечта, икона във вашето въображение. Това може да е човек, предмет, място, исторически период от време и т.н.

За всяка от четирите категории има обявени изисквания и проектите трябва да са съобразени със заложения материал в програмата за целия курс на обучение.

При одобрение на дадена проект, организаторите го публикуват на сайта www.creativediary.net , след което жури от специалисти във всяка една от областите го оценява, за да се изберат 34-те най-добри проекта.

9 от стипендиите са пълни и покриват цялата такса за обучение през първата година, като за втората и третата година при показани отлични резултати (28/30т. ) се връчва стипендия в рамките на 50% от таксата за обуение. Останалите 25 стипендии са частични- покриват 50% от учебната такса през първата година, с възможност за продължение при показани високи академични резултати.

Крайният срок за кандидатстване е 12 април 2010.

Повече информация можете да получите в офисите на ЕДЛАНТА.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s