Bournemouth University раздава стипендии на отлични и талантливи студенти!

Университетът в Борнмът предлага стипендии за бакалавърски и магистърски програми за учебната 2010-2011 г. Стипендията е в размер на 1000 лири за първата академична година, като няма точен определен брой стипендии, които ще бъдат отпуснати – всеки кандидат-студент, който покрива изискванията на университета ще бъде награден. Критерият за класиране за стипендия е да имате висок успех от дипломата си за средно образование или от тази от бакалавърската степен.

Срока за кандидатстване е 15 ноември 2010, но от днес, 15 март, може да кандидатствате с прогнозни резултати от дипломата.

Освен стипендиите за отличен успех, университетът дава стипендии и за студенти с високи постижения в музиката и спорта. Стипендиите за постижения в музиката са два типа- едната от 1000 лири за покриване на част от университетската такса или закупуване на инструмент и друга, от 300 лири, за покриване таксата на университета за работа с музикални инструменти.

Стипендиите за високи постижения в спорта също са два вида- съответно по 1000 и 500 лири, в зависимост от постигнатите резултати.

Крайният срок за кандидатстване за стипендиите за музика и спорт е 31 юли. Общата сума, която ще бъде раздадена е 15 хиляди лири.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s