2 седмици в Оксфорд Уитли (Embassy CES)

Запознайте се с Жулиен :) Първият ученик, който замина на летен езиков курс от новият ни офис в Бургас! Нещо повече, тъй като самия Жулиен не е от Бургас- от избора на курс до подготовката преди заминаване, комуникация с него беше изцяло по телефон, скайп или имейл. Защото вярваме, че разстоянията не трябва да бъдат пречка, а новите технологии ни позволяват да ви бъдем полезни, където и да сте! :)

1. Име? Жулиен Генев

2. Години? 17

3. Езиков център? Embassy CES

4. За първи път ли отиваше на езикова ваканция? Да

5. Опиши накратко престоя си в Англия? Престоя ми в Англия беше чудесен.Посетихме толкова много интересни места,които трябва да се видят задължително поне веднъж в живота. Например къщата и градчето на Шекспир- един от най-великите драматурзи в света. Опитът, който придобих е безценен за напред в живота ми и си изградих една добра база за сравнение за-в-бъдеще. Благодаря на целия ви екип и ви пожелавам да радвате стотици ученици като мен още дълги години.

6. А групата, в която беше в Оксфорд Уитли? Учениците бяха между 13-18 години. Имаше деца от Испания, Турция, Тайланд, Китай, Русия, Полша, Литва, Словения.

7. Как преминаваше един твой ден в центъра? – Всеки ден беше различен, но общо взето:
– ставане към 7:00, тъй като закуската беше от 7:00 до 8:30;
– в 9:00 започваха часовете и така до 12:30 с 30-минутна почивка от 10:00 до 10:30.
– в 12:30 започваше и обяда, който продължаваше до 13:30;
– ако е вторник или четвъртък, то следобедите са отделени за полудневните екскурзии, а през другите дни имаше драма клуб, спорт, почивка, или някакви подготовки за вечерта (правене на костюми, маски и пр.)
– вечеря- от 17:30 до 19:30.

Вечерите бяха много забавни- имаше дискотеки, караоке, турнирчета на осветление (спорт), казино вечер… Времето минаваше като за 1 миг, толкова бързо…

8. Къде беше настанен? Бях настанен в общежитие и всичко ти е супер близко- игрища, стола, залата за дискотеки, пералното отделение ( за 2 паунда можеше да си изпереш дрехите много удобно). На етажа ми имаше тоалетна и баня.

9. Кое е най-хубавото нещо, с което ще запомниш тази езикова ваканция? Хубавите неща бяха толково много, че не мога да преценя кое би било по-, по-, най-.

10. Какво научи там, което не знаеше преди да заминеш? Научих доста неща от културите на страните, от които бяха дошли другите деца. Е, разбира се най-много научих от историята и манталитета на англичаниете, но много ме впечатлиха и другите народности.

11. Би ли отишъл пак? Разбира се!

12. Твоето мнение за нас? Най-добрите сте!

Благодарим на Жулиен за отделеното време и хубавите думи :) Още снимки може да разгледате в нашата facebook страница.

* С този пост слагаме началото на поредица от кратки интервюта с момичета и момчета, които са избрали да отидат на езиков курс в чужбина чрез ЕДЛАНТА . Надяваме се, че споделеният личен опит ще ви помогне още по-добре да се ориентирате сред възможностите за езиково обучение, които предлагаме.“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s