Четирима българи посетиха Stenden university и Leeuwarden!

Четири ученика от различни гимназии по хотелиерство и туризъм спечелиха пътуване до Холандия, кампуса на Stenden University и посещение на Амстердам! Имената на щастливците са Илияна Костова, Асен Ибров, Илхан Исмаилов, Ирина Александрова.

Всяка година съюза на българските гимназии по хотелиерство и туризъм организират състезание в четири категории: най-добър сладкар, най-добър главен готвач, най-добър барман и най-добър сервтитьор.

Първият ден от пътешествието на българските ученици преминава в обиколка на Амстердам, като Krasnapolsky Hotel и Heineken Experience са приоритетните спирки. Следващия ден групата прекарва в Stenden, където освен че се запознават с програмите и базата на университета, българските ученици присъстват на различни презентации и дори участват в два workshop-a по дегустиране на вина и готварство!

Учениците успяват още да разгледат Leeuwarden и съседните му Bolswerd и Harlingen. Пътешествието завършва с обиколка с лодка и барбекю.

Ето какво споделят учениците:

Илхан Исмаилов: „Stenden изглежда като най-доброто място, в което човек може да избере да учи. “

Илияна Костова: „Видях съвсем различен свят от това, което съм свикнала в България. Най-много ми хареса отношението на хората- позитивната енергия и усмивките на лицата им. Това е и едно от нещата, които ще взема обратно със себе си в България.“

Ирина Александрова: „Впечатлена съм от възможностите, които се откриват през студентите, завършили Stenden University. Нямам търпение да започна годината през септември!“

Асен Ибров: “Stenden е страхотно място, в което на практика видях как човек може да се развива и достига до по-високи позиции в сферата на ресторантьорството.“

Цялата информация може да прочетете тук.

Напомняме ви, че Stenden University е в партньорския ни списък и ще се радваме да отговорим на всякакви въпроси, свързани с университета и кандидатстването в него.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s