Известен е победителя в конкурса за 2-седмичен курс по дизайн в Италия!

Малко повече от месец бе необходимо на експертното жури от Domus Academy и NABA, за да разгледа и оцени творбите на участниците в конкурса за 2-седмичен летен курс в областта на дизайна в Италия!

17 талантливи момичета и момчета от България изпратиха свои произведения по темата на конкурса- „Изкуството да пътуваш.“
Името на щастливеца, който ще лети за Милано е е Благовеста Славейкова от София!

17-годишната ученичка в националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука- София“ е в специализирана паралелка по рекламния и графичен дизайн и работата в областа не и е непозната. „Светът на дизайна е свят на идеи.“ споделя Благовеста в мотивационното си писмо.

Впечатлени от качеството на получените произведения и креативността на участниците, организаторите на конкурса решават да предложат поощрителни награди на още петима от кандидатите!

Нели Тодорова, Петя Балева, Викторя Първанова, Теодора Митова и Виктория Динева ще могат да ползват 20% намаление от таксата на курса!

Повече информация за летните курсове към престижните академии може да прочетете тук или да се свържете с консултант на Едланта.

Nuova Academia di Belle Arti Milano(NABA)е иновативна aкадемия за изкуства и дизайн, която предлага голям избор на бакалавърски и магистърски програми в един от най-посещаваните градове на Италия и световна модна столица- Милано! NABA работи с широк кръг италиански и чужди университети в Москва, Лондон, Банкок.

Domus Academy е трикратно номинирана от списание Business Week за едно от най-добрите училища по дизайн в света! Ученици на академията често са сред победителите на престижни международни конкурси като ITS, Next Generation/ Milan Fashion Week, Vogue Talents, Who’s on Next, Red Dot Award.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s