Виртуална разходка в Sheffield Hallam University!

От години Великобритания е най-предпочитаната дестинация за бакалавърски и магистърски програми. Кандидат студентите са привлечени не само от традициите на английското образование , но и от огромния избор на университети и специалности.

Изборът на университет е сред най-важните стъпки в процеса на кандидатстване и когато кандидата има времето и възможността да посети университета на място, това, разбира се, е най-добрият ориентир дали би се чувствал комфортно в града и институцията.

Едно такова пътуване, обаче, е свързано с разходи. Затова, второто най-добро решение, което може да направите, е да разгледате виртуално университета.

Sheffield Hallam University може да се похвали със страхотна инициатива- виртуална разходка из университета. Всичко, което ви е необходимо е компютър, достъп до интернет и малко свободно време. Старта на кампанията е днес, 20-ти юни, и ще продължи до 10 юли!

Обиколката ви позволява да разгледате общежитията към университета, инфраструктурата на университета, да разговаряте с настоящи студенти и служители, да научите повече за студентските клубове и много други въпроси като финансиране, стипендии, формуляри и пр.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s