London School of Business and Finance с още повече възможности за своите студенти!

London School of Business and Finance не спира да изненадва своите студенти с все повече възможности за развитие!

След като наскоро LSBF подписа договор за 1200 работни позиции с втората най-голяма хотелиерска вериги в Германия– Grand City Hotels and Resorts и една от най-бързо развиващите се в Европа, бизнес училището обедини корпоративния си отдел с център за кариерно консултиране, за да може да предложи още по-голяма подкрепа на своите студенти в процеса на стартиране на тяхната кариера.

Договора с Германия ще влезе в сила от септември т.год. и 1 200 студента от новата програма по Международен бизнес към LSBF ще могат да прекарат своята втора или трета година от обучението си в Германия, съчетавайки следването с практика в някои от стоте хотела на веригата.

Целта на новия Corporate and Careers Division (C&C) ще бъде да предоставя възможности за развитие във всеки край на света! Експертите от центъра ще работят със студентите на LSBF още по време на обучението им, така, че да им осигурят необходимата подкрепа, за да изградят правилните умения, които биха им осигурили успех в кариерата. Също така чрез C&C центъра студентите ще имат достъп до мрежата на LSBF от корпоративни партньори и клиенти.

Бакалаврите към LSBF ще имат възможността да изберат 4-годишна схема на обучение, от която през втората или третата година ще имат шанса да бъдат стажанти в област, близка до тази, в която се обучават, и така да приложат наученото до момента в практиката. Специалистите от Career & Corporate Division ще окажат съденйствие на всеки студент да намери възможно най-подходящата работна позиция с оглед на целите, които има, образованието му до момента и предишен работен опит.

Пълна и обновена информация можете да получите и на официалния сайт на университета www.lsbf.org.uk

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s