Стипендии за обучение във Великобритания!

Напомняме за няколко стипендии, насочени към студенти от ЕС, за които може да кандидатствате:

1. EU Students Scholarships / Bursaries от University of Salford: студенти с високи резултати могат да кандидатстват за еднократна стипендия за първата година от обучението им в размер на £1,000. Студенти от специалността Modern Languages могат да кандидатстват за стипендия в размер на £500 за всяка година от обучението им.

2. Coventry University Scholarship от Coventry University: за студенти с отлични академични резултати или спортни постижения.

3. BU Bursary и BU Academic Achievement Scholarship от Bournemouth University: в зависимост от дохода на родителите, студентите могат да кандидатстват за т.нар. еднократна помощ, която обикновено е в размер на £338 на година. Студентите с отлични резултати могат да кандидатстват за стипендия в размер на £1,000 за първата година от обучението им. Студентите със спортни постижения могат да кандидатстват за стипендии в размер съответно на £1,000 или £500. Студентите с постижения в областта на музиката могат да получат £1,000 награда, които се приспадат или от таксата за обучение или се дават за закупуване на музикален инструмент.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s