CATS College с едногодишна интензивна програма за прием медицина в UK!

CATS College разработи нова интензивна програма за подготовка за прием в най-добрите училища по медицина във Великобритания!

Медицината винаги е била най-тежката и трудна специалност за прием. Особено за ученици, извън английската система на образование.
Програмата е едногодишна и се предлага в два от най-предпочитаните академични центрове на Острова- Cambridge и Bloomsbury, Лондон.

Структурата на програмата е насочена към ученици с високи постижения и дисциплина. Занятията започват с 4-седмична предварителна подготовка, последвана от една академична година подготовка за A Levels изпити по биология, химия и физика (математика).

По време на подготовката си учениците ще участват ежеседмични двучасови семинари по актуални медицински теми, както и в обучения по презентационни умения, явяване на интервю, развиване на логическо мислене, за да се справят възможно най-добре по време на селкцията в университетите.

Програмата на всеки студент е съобразена с личните му желания за професионална реализация и силните му страни.

Експерти от CATS College оказват съдействие на учениците с попълване на UCAS формуляра, редакция на мотивационното писмо, визити до медицински училища, както и изипитната подготовка за BMAT/UKCAT.

Нещо повече- всички ученици ще имат и възможността да проведат стажове и доброволческа дейност в различни институции и болници, като например тази в болницата към университета в Кеймбридж- Addenbrookes Hospital или специализираната за сърдечни заболявания- Papworth Hospital, където учениците ще могат да получават съвети от лекари и консултанти.

Може да научите повече за програмата от тук- http://www.catscollege.com/en/courses/fasttrackmedics или да разгледате информационната брошура тук.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s