За ЕДЛАНТА

EDLANTA е консултантска фирма, специализирана в областта на образованието и езиковото обучение в чужбина, надежден партньор в подготовката и процеса за кандидатстване в чужбина на много български ученици и студенти, която има за цел постоянно да разширява мрежата си от партньорски образователни институции и университети, както и да запознава българските кандидати със световните тенденциите в образованието.

Създаването на този блог е именно резултат от желанието на EDLANTA да бъде още по-близо до българските ученици и студенти, като им предостави една сравнително нова и изключително интерактивна платформа за общуване, каквато днес е блога.

Тук ще откриете представяния на университети и държави, така както и интервюта със студенти, преминали по пътя, който на Вас може би Ви предстои.

Вярваме, че на страниците на нашия блог ще откриете много полезна и интересна информация, свързана като цяло с различни образователни програми, инициативи и тенденции в Европа и не само, като ще се радваме и на Вашата обратна връзка, за да можем в най-голяма степен да отговаряме на Вашите изисквания.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s